Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از انهدام باند حرفه‌ای کلاهبرداری که در بستر فضای مجازی و از طریق نرم افزار و سایت 'دیوار' در سطح وسیع اقدام به کلاهبردای از شهروندان می‌کرد خبر داد و گفت: مالباختگان می‌توانند برای طرح شکایت به دادسرای کرمان مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، دادخدا سالاری در تشریح جزئیات این خبر افزود: در این رابطه ۲ متهم مرد و یک زن دستگیر شدند و کلاهبرداران از طریق تبلیغ انتقال امتیاز وام، فروش گوشی تلفن همراه و تلویزیون ال.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ای. دی. اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کردند.


وی تصریح کرد: با توجه به طرح شکایات متعدد در پلیس فتا و پلیس آگاهی کرمان در مورد ارتکاب کلاهبرداری توسط افرادی در فضای مجازی و دیوار و پس از تشکیل ۱۲ پرونده در پلیس فتا، ۹ پرونده در پلیس آگاهی کرمان و ۱۰ پرونده دیگر در کشور و در شهر‌های مختلفی از جمله یزد، میناب، آستارا، جیرفت، سیرجان و ... با موضوعات مشابه که بیانگر گستردگی عملیات متهمین بود، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار این دادسرا قرار گرفت و دستور کشف هویت مرتکبین و کشف ادله مرتبط با جرم صادر شد.


این مقام ارشد قضایی در استان کرمان اعلام کرد: با تحقیقات انجام شده مشخص شد وجوه حاصل از جرم به حساب مردی با نام اختصاری (م. ح) متهم ردیف اول منتقل شده است.


سالاری گفت: سرانجام مخفیگاه متهمان شناسایی و در این رابطه سه تن از اعضای باند دستگیر و از محل اختفای کلاهبرداران تعداد زیادی گوشی تلفن همراه، کارت بانکی و فیش‌های بانکی که متهمین درصدد تهیه نمونه جعلی اسناد انتقال امتیاز وام بر اساس آن بوده اند، کشف شد.


دادستان کرمان افزود: ۲ نفر از متهمان پس از دستگیری به بزه ارتکابی اقرار کرده و تحقیقات تکمیلی به مظنور کشف اسناد مجعول و موارد استفاده آن و همچنین شناسایی هویت سایر بزه دیدگان در جریان است و متهمان با قرار تامین مناسب در بازداشت به سر می‌برند.


وی عنوان کرد: بررسی‌های انجام شده حکایت از استفاده متهمان از شماره تلفن‌های مختلف برای ثبت آگهی در سایت دیوار و در سطح وسیعی دارد.


سالاری افزود: کلاهبرداران پس از تماس تلفنی شهروندان (قربانی) با آن‌ها جهت خرید محصول یا دریافت امتیاز وام به نامبرده اعلام می‌کرد جهت اخذ خدمات ۵۰ درصد قیمت را به کارت بانکی واریز کنند و ۵۰ درصد باقیمانده نیز پس از دریافت محصول یا اخذ امتیاز وام اخذ می‌شود.


دادستان کرمان گفت: در این راستا متهم برای جلب اعتماد فرد مقابل، تصویر محصول مورد نظر یا برگه انتقال امتیاز وام را برای قربانی ارسال می‌کرده سپس متهم تلفن همراه خود را خاموش و از پاسخگویی امتناع می‌کند.

چگونه می‌توان یک معامله را با خیالی آسوده انجام داد؟
دادستان کرمان از باب پییشگیری از وقوع جرم هشدار داد: شهروندان باید قبل از حصول اطمینان از صحت اطلاعات ارائه شده از سوی فرد فروشنده، اقدام به واریز وجه نکنند و حتی الامکان ارتباطات و خرید و فروش‌ها را به صورت حضوری انجام دهند.


وی گفت: شهروندان باید توجه داشته باشند تحت هیچ عنوان پیش از رویت و دریافت کالا مبلغی را به حساب فروشنده واریز نکنند.


سالاری اظهار داشت: خریداران باید توجه کنند ترجیحاً از ساکنان شهر خود به صورت حضوری خرید کنند.


وی بیان کرد: تجربه نشان داده قرار گذاشتن در شعب بانک‌ها و انتقال پول پس از دریافت کالا از امن‌ترین روش‌های معامله است.

امن خرید کنید
سالاری در زمینه اینکه چگونه می‌توان یک معامله را با خیالی آسوده انجام داد، گفت: حتما از افرادی خرید کنید که امکان ملاقات حضوری آن‌ها پیش از انجام معامله فراهم باشد و قبل از خرید، کالا را با دقت مورد بررسی قرار دهید.


وی ادامه داد: ارائه اطلاعات حساب از سوی فروشنده نباید موجب اعتماد شما شود، زیرا ممکن است اطلاعات شخص دیگری مورد سوء استفاده قرار گرفته باشد و تحت هیچ عنوان پیش از دریافت کالا هزینه‌ای پرداخت نکنید.


این مقام ارشد قضایی بیان کرد: خریدار در صورت امکان، هنگام خرید کالا رسید کتبی معتبر از فرد دریافت کند و بهتر است در اماکن شلوغ و امن همچون نزدیک پایگاه‌های پلیس، شعب بانک‌ها و ... قرار ملاقات بگذارد.


وی تاکید کرد: خریدار باید شماره تلفن ثابت از شخص فروشنده بخواهد و با آن تلفن با وی صحبت کند تا از واقعی بودن شماره ثابت اطمینان حاصل کند.


سالاری افزود: خریدار باید شناسه آگهی و تمام اطلاعاتی که از فروشنده دارد را تا پایان معامله نزد خود نگهداری کند و ترجیحاً از صفحه آگهی اسکرین شات تهیه کند و برای اطمینان بیشتر می‌تواند سایر آگهی‌های فروشنده را نیز بررسی کرده و در صورت دیدن موضوعی غیر طبیعی از انجام معامله جلوگیری کند.


وی گفت: بهتر است خریدار از فرشنده اسکن شناسنامه یا کارت ملی را که با نام صاحب حسابی که می‌خواهید پول را برای آن واریز کند مطابقت دهد و برای اطمینان بیشتر می‌تواند از شناسنامه و یا کارت ملی در کنار کالا عکس بگیرد و برای خریدار ارسال کند.


دادستان کرمان در پایان تاکید کرد: شهروندان باید در صورتی که قیمت و شرایط ارائه کالا یا خدمات بیش از حد عالی و خارج از عرف به نظر می‌رسد دقت کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: دیوار کلاهبرداری وام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۰۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات دریافت گواهینامه یک روزه موتورسواری در تهران | یک میلیون و ۲۵۰ موتورسوار گواهینامه ندارند

همشهری آنلاین-مهدی اسماعیل پور: یکی از معضلات ترافیکی شهـــر تهــــران موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه هستند. طی سالیان گذشته ازسوی پلیس راهور تهران بزرگ برای کنترل این موضوع طرح‌های مختلفی اجرا شده است که هرچند بی‌تأثیر نبوده، اما علاج کار هم نبوده است. بخش زیادی از راکبان موتورسیکلت با وجود داشتن مهارت کافی و لازم برای اخذ گواهینامه، مواردی چون هزینه بالا و زمان‌بر بودن فرایند گرفتن گواهینامه را دلیل مقاومت‌شان برای گرفتن گواهینامه عنوان می‌کنند. در همین راستا مدتی است که طرح جالبی توسط مرکز صدور گواهینامه فراجا در چند شهر کشور از جمله تهران اجرا می‌شود که طی آن دارندگان موتورسیکلت فاقد گواهینامه د رصورت داشتن مهارت کافی و احراز شرایط، می‌توانند با پرداخت مبلغی بسیار کمتر از آنچه باید در فرایند دریافت گواهینامه عادی پرداخت کنند، یک‌روزه صاحب گواهینامه شوند.

۱۰۵ هزار ثبت‌نام، حدود ۱۰۰ هزار صدور گواهینامه

رئیس مرکز صدورگواهینامه راهور فراجا در خصوص تعداد افراد متقاضی و میزان گواهینامه‌های صادر شده در قالب این طرح برای موتورسیکلت‌سواران تهرانی هم گفت: «درخصوص این طرح و میزان موفقیت آن ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که اگر قرار بود با استفاده از همان روش قدیمی صدور گواهینامه برای گواهینامه‌دار کردن راکبان موتورسیکلت فاقد گواهینامه اقدام کنیم، بدون درنظر گرفتن افرادی که در ادامه اضافه می‌شوند و با فرض ثابت ماندن این عدد، با درنظر گرفتن مواردی چون ظرفیت پذیرش و زمان آموزش و هزینه‌ها، این کار حدود ۴۹ سال زمان می‌برد.»

سرهنگ کرمی‌اسد در ادامه افزود: «تا به امروز ۱۰۵ هزار نفر از شهر تهران در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند. از این تعداد تا به امروز ۹۹ هزار و ۷۴۵ جلد گواهینامه برای موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه صادر شده است.»

طرحی ویژه موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه

سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا درخصوص این طرح می‌گوید: «طرح یک‌روزه گواهینامه با عنوان «طرح ویژه صدور گواهینامه برای موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه» از حدود یک‌سال قبل درحال اجراست. در این طرح فقط موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه می‌توانند با ورود به سایت و ثبت‌نام در مدت یک‌روز با پشت سر گذاشتن مراحل مختلف معاینه پزشکی، تأیید مهارت و آزمون نظری و عملی گواهینامه خود را دریافت کنند. به‌عبارت دیگر شرط اصلی برای پذیرش فرد این است که درحال حاضر موتورسوار باشد؛ یعنی موتورسیکلتی که مشخصات آن در سامانه ثبت می‌شود، باید به نام فرد متقاضی یا والدین او باشد. سایر افراد باید از طریق همان روش معمول برای گرفتن گواهینامه اقدام کنند. تمام مراحل این طرح به‌صورت سیستمی و بدون دخالت عامل دستی بوده و دیگر خبری از کاغذبازی و بایگانی و مواردی از این دست نیست.»

۱۲۵۰۰۰۰ موتورسیکلت‌سوار فاقد گواهینامه در پایتخت

رئیس مرکز صدورگواهینامه راهور فراجا درخصوص تعداد موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه در شهر تهران افزود: «طبق ارزیابی صورت گرفته در مرداد سال گذشته که زمان آغاز طرح است، یک‌میلیون‌و ۲۵۰ هزار نفر موتورسیکلت‌سوار فاقد گواهینامه رانندگی موتورسیکلت در تهران حضور دارند.»

سرهنگ کرمی‌اسد درخصوص میانگین روزانه مراجعه موتورسیکلت‌سواران تهرانی فاقد گواهینامه نیز می‌گوید: «به‌طور میانگین و با توجه به ظرفیت موجود، در قالب این طرح روزانه به حدود ۲ هزارمتقاضی تهرانی خدمات ارائه می‌شود.»

اجرای طرح از مرداد ۱۴۰۲ در تهران

رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا در خصوص زمان آغاز اجرای این طرح افزود: «اردیبهشت سال ۱۴۰۲ یعنی حدود یک‌سال قبل بود که این طرح به‌صورت آزمایشی در یکی از آموزشگاه‌های شهر تهران اجرا شد و بازخوردهای خوبی از آن دریافت کردیم. بعد از اجرای این طرح آزمایشی به‌مدت یک تا ۲‌ماه در یکی از آموزشگاه‌های شهر تهران، این طرح به‌صورت آزمایشی در استان سمنان اجرا شد تا در سطحی کلان‌تر مشکلات و نواقص احتمالی مربوط به آن احصا شود. در ادامه طرح در استان‌های مختلف اجرا شد تا اینکه در مرداد ۱۴۰۲ نوبت به شهر تهران رسید.»

مشارکت ۱۴ آموزشگاه شهر تهران در اجرای طرح

سرهنگ احمد کرمی‌اسد درباره اجرای این طرح در شهر تهران، گفت: «برای اجرای طرح همایشی با حضور تمام آموزشگاه‌های موتورسیکلت در سراسر کشور برگزار شد که حدودا شامل ۱۷۰ آموزشگاه بود. در این همایش با توضیح درخصوص نحوه اجرای طرح، از آموزشگاه‌هایی که تمایل به همکاری داشتند دعوت به عمل آمد تا در اجرای طرح مشارکت کنند که در مجموع حدود ۹۰ آموزشگاه اعلام آمادگی کردند. در ادامه با توجه به استقبال خوبی که از سوی موتورسیکلت‌سواران صورت گرفت، امروز ۱۴ آموزشگاه موتورسیکلت شهر تهران در اجرای این طرح مشارکت دارند.»

کد خبر 849103 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها موتور و موتور سوار پلیس راهور - شهر پلیس - جریمه و گواهینامه تهران پليس راهور

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • جزییات مرگ کارگر معدن زغالسنگ هشونی شهرستان کوهبنان
  • ۱۳۰ هزار تن گندم در سیلوهای استان کرمان ذخیره شد
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • جزییات دریافت گواهینامه یک روزه موتورسواری در تهران
  • جزییات دریافت گواهینامه یک روزه موتورسواری
  • جزییات دریافت گواهینامه یک روزه موتورسواری در تهران | یک میلیون و ۲۵۰ موتورسوار گواهینامه ندارند
  • ساعت پخش زنده بازی النصر و الوحده‌ + پخش آنلاین
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه