Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@21:37:46 GMT

بخش خصوصی با دیوار بلند مشکلات صادرات روبرو است

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۲۴۰۶۱

بخش خصوصی با دیوار بلند مشکلات صادرات روبرو است

به گزارش ایرنا، سید مهدی طبیب زاده روز چهارشنبه در نشست مشترک فعالان اقتصادی استان کرمان با مسئولان اتاق بازرگانی ایران و عراق با تاکید بر اینکه وضعیت صادرات کشور ساماندهی شود، افزود: امروز صادرات برنامه استراتژیک می خواهد اما در ایران به این برنامه عمل نمی شود.
وی اظهار داشت: صادرات واقعی غیرنفتی کشور بسیار اندک است و با وجود ظرفیت های مناسب ،صادرات استان کرمان بیش از 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4 میلیارد دلار نیست.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: مجموع صادرات سال گذشته از گمرک استان کرمان به کشور عراق 61 میلیون دلار بوده است که باید این میزان افزایش یابد.
وی افزود: بدلیل ضعف ساختاری در سازمان صادرات و سازمان توسعه و تجارت کشور اقدام مناسبی در این زمینه توسعه صادرات انجام نشده است.
طبیب زاده تصریح کرد: تسهیلاتی برای بازرگانان در قانون بودجه تعیین شده اما این آیین نامه تاکنون تصویب نشده است.
وی با بیان اینکه به صادر کننده وعده می دهیم اما جواز داده نمی شود گفت: فعالیت های مشترک مناسبی با کشورهای همجوار انجام نشده و کمکی به فعالیت رقابتی در کشور نمی شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه باید در گمرکات با کشور عراق فعالیت کارشناسی انجام شود افزود: گمرک خرمشهر پنح روز از این هفته تعطیل بوده است و تا زمانی که تسهیلات گمرک فراهم نشود صادراتی انجام نمی شود.
وی عنوان داشت: باید برای توسعه بخش صادرات تشکل ها را ساماندهی و به برندها توجه شود.
طببیب زاده افزود: بانک های ابرانی فعال در کشور عراق نباید از تحریم های آمریکا پیروی کنند بلکه باید از بازرگانان ایرانی حمایت کنند.
وی با اشاره به اینکه عوارض سنگین عراق بر کامیون ها موجب شده هزینه ها برای صادرکنندگان گران تمام شود افزود: دولت باید این مساله را با مسئولان عراق مطرح و مشکلات رفع شود.
این نشست روز چهارشنبه در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان برگزار شد و همچنین در این نشست فعالان اقتصادی استان کرمان به ارائه نظرات در زمینه تجارت با کشور عراق پرداختند.
براساس این گزارش ،عمده ترین اقلام صادراتی کشورمان به عراق شامل حیوانات زنده، انواع روغنهای نباتی و حیوانی، انواع نوشابه‌ها، محصولات معدنی، محصولات شیمیایی، محصولات و مواد پلاستیکی، انواع پوست و چرم و کیف، چوب و اشیای چوبی، منسوجات، سنگ ساختمانی و سیمان است.
7420/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 آیین نامه اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران و عراق کارشناسی نوشابه جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم

به گزارش خبرآنلاین محمدرضا شهیدی افزود: تولیدکننده از حداکثر پتانسیل برای ارتقای کیفی و کاهش قیمت محصولات برای رقابت با برندهای دیگر مانند تولیدات چینی استفاده می‌کند؛ اما شرایط صادرات باید توسط سازمان توسعه تجارت فراهم شود. متاسفانه دخالت معاونت و کمیته‌های دولت در امور بنگاه‌ها هیچ‌گاه به شکل ریل‌گذاری صادراتی نبوده و تنها صنایعی که از اقدام مثبت دولت در صادرات بهره‌مند شده‌اند، کانی‌های فلزی و غیرفلزی و همچنین پتروشیمی‌ها بوده‌اند که آنها هم به نوعی متعلق به دولت هستند.

شهیدی اظهار کرد: امروزه چنانچه به عراق صادرات انجام شود، برای دریافت پول با مشکل مواجه هستیم؛ چرا که حتی در این کشور نتوانسته‌ایم یک ‌شبه‌بانک برای تبادلات مالی ایجاد کنیم، اما تا دلتان بخواهد نهادهای مسوول در این زمینه داریم.

وی با اشاره به اینکه نهادهای مسوول نتوانسته‌اند در نمایشگاه اکسپو از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنند، عنوان کرد: تولیدکننده باید به کار تخصصی خودش یعنی تولید بپردازد و ایجاد سازوکارهایی مانند دعوت از هیات‌های تجاری برعهده مسوولان و متولیان است و متاسفانه امروز شاهدیم که تعداد خارجی‌های حاضر در نمایشگاه ‌درصد ناچیزی از شرکت‌کنندگان را تشکیل می‌دهد. 23302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902905

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست